14-09-2021

We zijn blij dat de geplande reünie op 18 september aanstaande door kan gaan. Natuurlijk moeten we rekening houden met alle maatregelen rond Corona. De school is groot genoeg om alle verwachte mensen te ontvangen met voldoende afstand. Er zullen looproutes zijn en de verschillende units zijn per decennium ingericht. In de aula kan je een drankje krijgen.

De reünie start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. We willen iedereen vragen om zich aan de volgende (basis-)regels te houden, zodat we een fantastische avond kunnen organiseren zonder gevolgen achteraf: 

- Houd afstand
- Was je handen/ desinfecteer bij binnenkomst
- Volg de looproutes
- De allerbelangrijkste: blijf thuis bij klachten

Tijdens de reünie is er de mogelijkheid om oude schoolspullen te kopen. Denk hierbij aan oude lesmaterialen en gymbankjes etc. Ook zullen er oude schoolfoto’s terug te vinden zijn, deze mag je zelfs meenemen! 

Mocht de betaling je ontschoten zijn dan vragen we je alsnog de bijdrage van €5,- op rekeningnummer NL52RABO0114653410 (t.a.v. Skipov inzake Bs. de Bunders) te storten. Zou je daarbij aub de naam willen vermelden en het jaartal van de zesde klas/groep 8 die je ook hebt opgegeven voor de reünie? Alvast bedankt!

We hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten op 18 september. Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in!

Hartelijke groet,

Organisatie reünie de Bunders (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)